Om Gästklubben


Gästklubben är Sweden Hotels lojalitetsprogram som sätter våra gäster i första rummet. De anslutna hotellen finns runtom i Sverige och består av personliga, välskötta och trivsamma hotell. Antalet medlemmar ökar kontinuerligt.

Våra hotell är alla privatägda vilket gör att varje hotell har sin egen prägel och stil, allt för att du ska trivas. Vi har en gemensam önskan: "Vi vill att du ska trivas så bra hos oss att du besöker oss igen!"

Medlem i Gästklubben VVV blir du genom att fylla i en ansökan direkt på hotellet i samband med din övernattning. Be personalen på hotellet om ett ansökningsformulär så hjälper de dig. Alternativt så kan du bli medlem online. Då kommer ditt medlemskort hem i posten om några dagar.

Gästklubben VVV har tre nivåer, Veni, Vidi och Vici. Så fort du blivit medlem (Veni-kortet) och samlat ihop tillräckligt med poäng kan du boka en bonusövernattning, ett paketerbjudande eller handla attraktiva artiklar i vår webshop för dina poäng. Du får dessutom tillgång till rabatter och andra erbjudanden på våra hotell och hos våra samarbetspartners.


Tillbaka
Skriv ut

Om Gästklubben
Om Gästklubben

Kontakt

Bli medlem online

Bo utomlands med dina intjänade poäng!

Sweden Hotels på Facebook

Sweden Hotels - de personliga hotellen | c/o Best Western, Landsvägen 50A, 172 63 Sundbyberg | Tfn: +46 771-777 800 | info@swedenhotels.se | SMS-bokning 0769-48 48 00