Sweden Hotels Nyheter

Gör din röst hörd!

Gör din röst hörd!


European Hotelstars Union
[2013-03-09] Var med och påverka vilka kriterier som avgör den framtida stjärnmärkningen på hotell! Du har möjlighet att vinna en hotellövernattning som tack för hjälpen!

European Hotelstars Union, som i dagsläget stjärnmärker hotell i 14 europeiska länder, behöver din hjälp. Deras mål är att så många hotellgäster som möjligt ska få möjlighet att svara på undersökningens frågor och därmed bidra till att utveckla det europeiska klassificeringssystemet.

Den här undersökningen om hotellgästers krav på hotellboende genomförs i hela Europa. Med din hjälp kan vi skapa en ännu bättre stjärnmärkning av hotell som bättre speglar dina förväntningar och krav! Det tar bara några minuter att svara på frågorna.

När du är klar har du möjlighet att delta i vår tävling där vi lottar ut 100 värdebevis på en hotellvistelse (minst en natt på hotell för 2 personer) i ett av Hotelstars Unions medlemsländer!

www.hotelstars-survey.eu
Sweden Hotels - de personliga hotellen | c/o Best Western, Landsvägen 50A, 172 63 Sundbyberg | Tfn: +46 771-777 800 | info@swedenhotels.se | SMS-bokning 0769-48 48 00