Sweden Hotels Nyheter

Sweden Hotels är med i TV3s nya program Hotellräddaren

Sweden Hotels är med i TV3s nya program Hotellräddaren


[2013-04-17] Programstart ikväll kl 20.00 i TV3. I programserien medverkar Sweden Hotels och erbjuder hotellen skräddarsydd hjälp efter att Hotellräddarens programledare, hotellkonsulten Kristoffer Luczak, lämnar hotellet.

När hotellen uppfyllt de krav som Sweden Hotels har på sina medlemshotell, erbjuds de medlemskap i Sweden Hotels. Efter programseriens slutinspelning har hittills fem av åtta hotell blivit medlemmar i hotellkedjan.

Hotellräddaren som börjar sändas i TV3 onsdag 17 april kl 20.00. I serien får vi följa några hotell i Sverige som är i behov av hjälp med inredning, coachning eller ledarskap.

-För oss har det varit mycket positivt att medverka i Hotellräddaren, säger Eva Palmgren, VD Sweden Hotels. Det finns en otrolig kompetens i vår kedja och alla är villiga att dela med sig och hjälpa sina kolleger. De nya medlemshotellen får tillgång till utbildningar, stamgästprogram, inköpsavtal och olika bokningskanaler, som är viktiga beståndsdelar i att driva ett framgångsrikt hotell.

Så här beskriver TV3 programmet:
”Under sina drygt tjugo år i branschen har hotellkonsulten Kristoffer Luczak basat över tusentals anställda och arbetat över hela världen. Och erfarenheten behövs. På en vecka ska Kristoffer inspirera motsträviga hotellägare och förvandla trötta lokaler till blomstrande och inbjudande hotell.”

För mer information om programmet se www.tv3.se/hotellraddaren

Här på Sweden Hotels hemsida kan du också läsa intervjuer med hotellägarna som varit med i programmet, intervjuer som vi genomfört både innan och efter sändning. Klicka här för att komma direkt till intervjuerna!
Sweden Hotels - de personliga hotellen | c/o Best Western, Landsvägen 50A, 172 63 Sundbyberg | Tfn: +46 771-777 800 | info@swedenhotels.se | SMS-bokning 0769-48 48 00